Byggföretag Stockholm

Byggföretag i Stockholm •

Bygg

Olika projekt inom bygg kräver olika kompetens. En del kan man utföra själv medan man kan behöva ta hjälp för att förverkliga andra. Vi på Byggföretag Stockholm bistår dig gärna med hjälp att planera och genomföra olika projekt och vi kan gå in som totalentreprenör eller för att ta hand om en eller flera delar av arbetet. Våra hantverkare har kompetens för projekt inom såväl finsnickeri, till exempel platsbyggda möbler, som större byggprojekt som exempelvis uppförande av ett hus.

Ett bra byggföretag i Stockholm som erbjuder totalentreprenad

När du är i behov av en seriös och bra byggfirma med utbildade och certifierade hantverkare är du välkommen att vända dig till oss. Om du anlitar oss om totalentreprenör tar vi hand om allt från projektledning till koordinering av hantverkare till slutbesiktning. Om du låter oss stå som totalentreprenör sparar du tid och energi genom att du enbart behöver ha kontakt med ett byggföretag. Genom att anlita utbildade snickare i Stockholm säkerställer du även att arbetet blir utfört i enlighet med gällande branschregler och lagstiftning.

Vi arbetar enligt gällande lagstiftning för bygg i Stockholm

När du anlitar oss som din snickare i Stockholm kan du känna dig helt trygg med att:

 • Vi ser till att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tidpunkt
 • Arbetet utförs i enlighet med gällande lagstiftning och branschnormer
 • Den hantverkare som utför arbetet har rätt utbildning och certifiering för att få utföra jobbet

Vi har ett bra timpris för snickare i Stockholm

Oavsett om du planerar ett större eller mindre arbete inom bygg i Stockholm ser vi gärna att du detaljerat beskriver ditt kommande arbete eftersom det gör det lättare för oss att projektera på arbetet innan vi sänder ett kostnadsförslag till dig. När du har tagit emot offerten, som är kostnadsfri och förbehållslös, läser du igenom den i lugn och ro och bestämmer dig därefter hur du går vidare. Vi ser fram emot att ta emot dig som kund oberoende av om du vill anlita oss för en köksrenovering eller något annat projekt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett byggföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med bygg och byggarbeten att göra. Byggföretag Stockholm kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din offertförfrågan.

  Telefon:
  010-410 07 06

  E-post:
  offert@stockholmbyggforetag.se

OM OSS

När du söker efter ett byggföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med bygg och byggarbeten att göra.

Stockholm Byggföretag kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Stockholm Byggföretag kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din offertförfrågan.