Om oss

Välkommen till oss på Seint Byggrupp, ett familjedrivet byggföretag i Stockholm. Hos oss är smidiga processer, professionella arbeten och ett personligt bemötande självklarheter.

Ett byggföretag för stora och små projekt

Vi hjälper privatpersoner, kommuner och företag med allt från dörr- och fönsterbyten till golvläggningar, tillbyggnader och totalentreprenader. Detta är möjligt då vi har många olika hantverksyrken samlade hos oss.

På vårt byggföretag i Stockholm är vi noga med att delta under alla stadier, något som är särskilt viktigt vid större projekt och totalentreprenader och renoveringsarbeten.

Yrkeskunniga hantverkare i Stockholm

Vi har sedan starten satsat på våra anställda då vi är övertygade om att nöjda anställda leder till nöjda kunder. Hos oss arbetar endast yrkeskunniga hantverkare som besitter stor kunskap om branschen. Vi är också måna om att använda modern utrustning och ha tydligt satta arbetsmetoder för en god arbetsmiljö.

seint-byggrupp-olika-certifikat-bygg-keramikrådet-säker-vatteninstallation-incert-företagscertifiering

Rekommenderat företag för femte året i rad

Vi är glada att vara ett rekommenderat företag hos den oberoende sajten reco.se för femte året i rad! Det ser vi som ett kvitto på att vårt arbetssätt fungerar.

reco-badges-rekommenderat-företag-2021-2020-2019-2018-2017-seint-byggrupp

Har du frågor till vårt byggföretag i Stockholm?